Giresun'da toplu sözleşme eylemi!

Türkiye Kamu-Sen Giresun Temsilciliği, 2014 ve 2015 yılı maaş zamlarının belirlendiği toplu sözleşme görüşmelerini protesto etti. Atatürk Meydanı'nda toplanan sendika üyeleri adına basın açıklamasında bulunan Türkiye Kamu-Sen Giresun İl Temsilcisi Arif Çe

Giresun'da toplu sözleşme eylemi!
Türkiye Kamu-Sen Giresun Temsilciliği, 2014 ve 2015 yılı maaş zamlarının belirlendiği toplu sözleşme görüşmelerini protesto etti.
 
Atatürk Meydanı'nda toplanan sendika üyeleri adına basın açıklamasında bulunan Türkiye Kamu-Sen Giresun İl Temsilcisi Arif Çetinkaya, gerçekleştirilen toplu sözleşme görüşmelerinde alınan zam kararlarını kabul etmediklerini belirtti.
 
Devletin var olan kaynağının adaletli şekilde dağıtılmasını istediklerini ifade eden Çetinkaya, "Memur maaşlarına yüzde 12 oranında zam yapılmasını talep ediyoruz. Biz olmayan parayı istemiyoruz. Devletin var olan kaynağının adaletli dağıtılmasını istiyoruz. Bütçeden memurun hakkettiği payı istiyoruz. Memur için  yüzde 12'lik zam öneriyoruz. Bu da en düşük dereceli memura 201 liradır" diye konuştu.
 
Grup, açıklamanın ardından olaysız dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam