Giresun'da okullar 1 gün tatil

Giresun’da etkili olan kar yağışı eğitim ve ulaşım başta olmak üzere hayatı olumsuz yönde etkiliyor.Giresun Valiliği’nden yapılan açıklamada bazı okulların haricinde eğitime bir gün ara verilirken, 340 köy yolunun ulaşıma kapandığı belirtildi. Giresun mer

Giresun'da okullar 1 gün tatil

Giresun’da etkili olan kar yağışı eğitim ve ulaşım başta olmak üzere hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Giresun Valiliği’nden yapılan açıklamada bazı okulların haricinde eğitime bir gün ara verilirken, 340 köy yolunun ulaşıma kapandığı belirtildi. Giresun merkez başta olmak üzere Bulancak, Doğankent, Espiye, Eynesil, Görele, Piraziz, Alucra, Çamoluk, Şebinkarahisar, Dereli ve Tirebolu ilçelerinde, Güce, Çanakçı ve Yağlıdere ilçelerinde ise sadece taşımalı eğitim gören öğrenciler için eğitim-öğretime bir gün ara verildi.

Giresun’da karayollarına bağlı Yağlıdere-Alucra ilçe yolu ve Kurtbeli Geçidi’nin yanı sıra 340 köy yolunun da ulaşıma kapalı olduğu belirtildi.

Yoğun kar yağışı, nedeniyle merkeze bağlı 48, Alucra’da 23, Bulancak’ta 12, Çamoluk’ta 26, Çanakçı’da 13, Dereli’de 6, Doğankent’te 8, Espiye’de 3, Eynesil’de 12, Görele’de 23, Güce’de 9, Keşap’ta 42, Piraziz’de 6, Şebinkarahisar’da 59, Tirebolu’da 42 ve Yağlıdere’de 8 olmak üzere il genelinde toplam 340 köy yolu ulaşıma kapanırken, kapalı köy yollarını açmak için Giresun İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı 46 ekip, kar mücadelesi çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler