Giresun’da Kadastro Müdürlüğü emeklilerine vefa

Giresun’da Kadastro Müdürlüğü emeklilerine vefa

Giresun Kadastro Müdürlüğü Emekliler için vefa ve dayanışma etkinliği düzenledi.  

Birincisi düzenlenen ve çok sayıda emeklinin de katıldığı Emekliler Günü etkinliğinde emek gücünün önemine vurgu yapılarak sohbet edildi.

 Sohbet de Emeklilere geçmişte yaptıkları Kadastro çalışmalarının günümüz teknolojisinde nasıl ilerlediği ve teknolojinin geçmişte büyük güçlüklerle yapılan arazi çalışmalarının günümüz teknolojisinde ne kadar kolaylaştığı konuşuldu. 
Ayrıca tek tek söz alan emekliler iş hayatı boyunca yaşadıkları ilginç anılarını anlattılar.

Giresun Kadastro Müdürü Muhammet Akyazı, yaptığı konuşmada “Emeklilerimizle bu çatı altında toplanmış olmak, paylaşmak, vakti değerli geçirmek çok önemli. . Bu hoş sohbetlerinden anladık ki Emekli büyüklerimizin yaşam birikimlerine ve tecrübelerine her zaman değer verilmelidir.” diye konuştu

Kadastro Müdürü Muhammet Akyazı  emekliye ayrılanlara Devlet, Kurum ve Müdürlüğe vermiş oldukları hizmetler adına teşekkür ederek katılım belgesi takdim etti ve yeni hayatlarında kendilerine başarılar diledi.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler