Giresun’da ilginç müdahale

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Gümüşçay mahallesi Mehmet Somuncuoğlu caddesinde bulunan iki katlı bir binanın çatısında çalışan çatı ustası Ali Osman Baş (40) bilinmeyen bir nedenle cinnet geçirerek kendisini çatıdan aşağı atmak istedi. Yüksek sesle bağır

Giresun’da  ilginç müdahale


Edinilen bilgiye göre, ilçenin Gümüşçay mahallesi Mehmet Somuncuoğlu caddesinde bulunan iki katlı bir binanın çatısında çalışan çatı ustası Ali Osman Baş (40) bilinmeyen bir nedenle cinnet geçirerek kendisini çatıdan aşağı atmak istedi. Yüksek sesle bağırarak kendisini çatıdan atacağı sırada arkadaşı Mehmet Çalık tarafından son anda kurtarılan Ali Osman Baş, sağlık ekipleri tarafından sakinleştirici iğne yapıldıktan sonra elleri ve kolları iple bağlanarak itfaiye merdiveni ile aşağı indirildi. İğnenin etkisiyle yarı baygın halde olan Ali Osman Baş çevreden toplanan kalabalığın bakışları arasında ambulans ile hastaneye götürüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam