Gıdıklanmazsa ölecek!

İngiltere’de yaşayan Sachia Norris’in, 1 yaşındaki oğlu Benn’in uyku sırasında, gecede 23 kez nefesi kesilebiliyor.İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre; 45 yaşındaki annesinin bebeğini hayata döndürmesinin en iyi yolu da onu gı

Gıdıklanmazsa ölecek!

İngiltere’de yaşayan Sachia Norris’in, 1 yaşındaki oğlu Benn’in uyku sırasında, gecede 23 kez nefesi kesilebiliyor.

İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre; 45 yaşındaki annesinin bebeğini hayata döndürmesinin en iyi yolu da onu gıdıklamak ve yeniden nefes almasını sağlamak.

Apneden muzdarip
Prematüre doğan bebeğinin sinir sistemi ve kasları yeterince gelişmediği için apne hastalığı yüzünden her gece nefesinin kesildiğini anlatan Norris, yatmadan önce alarm kuruyor.

Ayağını gıdıklıyor
Oğlunun nefesi kesildiğinde alarm çalıyor ve Norris yüreği ağzında bebeğinin odasına koşup, onu ayaklarından, çenesinin altından ya da göbeğinden gıdıklıyor ve Benn yeniden nefes almaya başlıyor.

Norris, ‘Bu duruma alıştım ama oğlumun sağlığı için endişeleniyorum’ şeklinde konuşuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam