Gezmek için 5 minibüs çaldılar

Samsun'da geçmek için 5 ayrı minibüsü çalıp terk ettikleri iddia edilen 5 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesinin Gaziosmanpaşa Mahallesi, Yeşilova Mahallesi ile İlkadım ilçesinin Çiftlik Mahallesi, Bahçelievler Maha

Gezmek için 5 minibüs çaldılar

Samsun'da geçmek için 5 ayrı minibüsü çalıp terk ettikleri iddia edilen 5 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesinin Gaziosmanpaşa Mahallesi, Yeşilova Mahallesi ile İlkadım ilçesinin Çiftlik Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi ve Kılıçdede Mahallesi'nde park halindeki 5 ayrı minibüs 4 gün içinde çalındı ve terk edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Bürosu ekipleri, son çalınan bir minibüsün E.B.'nin (17) evinin önünde park halinde olduğunu tespit etti.

E.B., olayla ilgili gözaltına alındı. Polis yaptığı araştırma sonucu araçların çalınması ve araçlar ile gezilip terk edilmesi olayıyla ilgili E.T.A.(16), A.K.(17), Y.S.(16) ve T.K.'yi (20) gözaltına aldı. Askerden izne gelen T.K., Merkez Komutanlığı'na, diğer 4 kişi ise Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. İfadeleri alınan 5 şüpheli bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam