Gezme bahanesiyle tecavüz etti

 Tekirdağ'da  kız arkadaşı lise öğrencisi 17 yaşındaki G.Y.'ye, gezme bahanesiyle götürdüğü bir villada alkol aldıktan sonra tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 20 yaşındaki S.Y., mahkemece tutuklandı. Tekirdağ'da boya ve badana işleri yaparak geçi

Gezme bahanesiyle  tecavüz etti

 

Tekirdağ'da  kız arkadaşı lise öğrencisi 17 yaşındaki G.Y.'ye, gezme bahanesiyle götürdüğü bir villada alkol aldıktan sonra tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 20 yaşındaki S.Y., mahkemece tutuklandı.

 

Tekirdağ'da boya ve badana işleri yaparak geçimini sağlayan S.Y., kız arkadaşı olan lise öğrencisi G.Y.'yi gezme bahanesiyle tadilatını yaptığı Tekirdağ-İstanbul yolu Beyazköy mevkiindeki villaya götürdü. Burada alkol alan S.Y., iddiaya göre, kendisiyle birlikte olmak istemeyen G.Y.'ye tecavüz etti. Olayın ardından evine giden G.Y., hareketlerinden şüphelenen annesine yaşadıklarını anlattı. Polis merkezine giden anne S.Y.'den şikayetçi oldu.

 

Şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınan S.Y., çıkarıldığı mahkemece, 'küçük yaşta kızı alıkoymak' ve 'cinsel saldırı' suçlarından tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam