Gezi için rakı bardaklarında durdu!

Gezi Parkı olaylarını dün akşam Taksim Meydanı'nda durarak protesto eden Erdem Gündüz'ün yaptığı eylem hızla yayılıyor. Yunan dansları eğitmeni Zeynel Öztürk, rakı bardaklarının üzerinde durarak eyleme katıldı.  Eyleme yaşlısından, gencine, kitap okuyanın

Gezi için rakı bardaklarında durdu!
Gezi Parkı olaylarını dün akşam Taksim Meydanı'nda durarak protesto eden Erdem Gündüz'ün yaptığı eylem hızla yayılıyor. Yunan dansları eğitmeni Zeynel Öztürk, rakı bardaklarının üzerinde durarak eyleme katıldı. 
 
Eyleme yaşlısından, gencine, kitap okuyanından Mevlana fotoğrafıyla gelenine kadar çok geniş bir kesim katılıyor. Eylemciler durma amaçlarını hükümetin yanlış politikalarından, polisin orantısız güç kullanımına kadar bir çok sebeple açıklıyor. Yunan dansları eğitmeni olduğunu söyleyen Zeynel Öztürk, rakı bardaklarının üzerinde durarak eyleme katıldı. Atatürk Kültür Merkezi yönüne duranların aksi yönünde duran bir kişi ise gerekçesini, ‘Atatürk’ü arkamıza almamız ve önümüze bakmamız gerekiyor’ şeklinde açıkladı.
 
Bugün durma eylemine katılan ve polis tarafından polis merkezine götürüldüğünü söyleyen Arsel Varol ise gözaltına alınmadıklarını polis merkezine götürülme gerekçesini, "Twitter üzerinden bir örgütlenmenin olduğu ve bugün de bunun devam edildiği gerekçesiyle alındık. Biz örgütlenmemiş olarak geldiğimiz için çıktık. Durduk yere alındık.’ şeklinde açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam