Gerilim hattına neden tırmandı?

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde 9 aydır birlikte yaşadığı Hatice T.'nin Kocaeli'de yaşayan ailesinin yanına dönmesi ve bir daha kendisi ile görüşmemesi üzerine geldiği Kocaeli'de, yüksek gerilim hattı direklerine çıkan 37 yaşındaki Mustafa Ergen, polise ve çevre

Gerilim hattına neden tırmandı?

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde 9 aydır birlikte yaşadığı Hatice T.'nin Kocaeli'de yaşayan ailesinin yanına dönmesi ve bir daha kendisi ile görüşmemesi üzerine geldiği Kocaeli'de, yüksek gerilim hattı direklerine çıkan 37 yaşındaki Mustafa Ergen, polise ve çevredekilere zor anlar yaşattı.

Bu sabah otogar yakınındaki yüksek gerilim hattı taşıyan direklerde bir kişinin oturduğunu gören vatandaşlar, polise haber verdi. Polis, olay yerine giderken, itfaiye de tedbir aldı. Yüksek gerilim hattı direklerindeki Mustafa Ergen, 9 aydır birlikte yaşadığı Hatice T.'nin Karamürsel İlçesi'ndeki ailesinin yanına döndüğünü ve ailesini ikna edemediğini söyledi. Polis, Ergen'in verdiği bilgiler doğrultusunda Hatice T.'nin ailesine ulaştı. Ancak aile ilgilenmediklerini söyledi.

Yüksek gerilim hattının demirleri arasında zaman zaman yer değiştiren ve 'Gelmeyin kendimi atlarım' diyen Mustafa Ergen uzun süre ikna edilemedi. Direkten geçen enerji akımı kesilirken, Mustafa Ergen yaklaşık 2 saat sonra ikna edilerek direkten

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam