Genç'ten Karaağaçlı'ya taziye ziyareti

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Hac ibadetini yerine getirirken vinç kazası sonucu hayatını kaybeden Trabzonlu Erol Karaağaçlı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vinç kazasından yaralı olarak kurtulan eşi Erol Karaağaçlı'nın eşi Feri

Genç'ten Karaağaçlı'ya taziye ziyareti

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Hac ibadetini yerine getirirken vinç kazası sonucu hayatını kaybeden Trabzonlu Erol Karaağaçlı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Vinç kazasından yaralı olarak kurtulan eşi Erol Karaağaçlı'nın eşi Feride Karaağaçlı'ya ve çocuklarına başsağlığı  ve geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Genç aile üyeleriyle bir süre sohbet ederek onlardan kaza hakkında bilgi aldı. Ailenin acısını paylaştığını ifade eden Başkan Genç Karaağaçlı'nın çocuklarına bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Hac farizasını yerine getirirken vefat edenlerin şehitlik makamıyla şereflendirildiğini belirten Başkan Genç, "Hac  ibadetini yerine getirmek Müslümanlar arzu ettiği en önemli ibadetler arasındadır. Yüce Allah Hac ibadetini yerine getirirken vefat edenleri şehitlik makamıyla müjdelemiştir. Şehitlik makamı da peygamberlikten sonra gelen en önemli makamdır. Allah herkese hacı olmayı ve şehitlik makamını nasip etsin" sözlerine yer verdi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam