Gençlik eylem programı tanıtıldı

Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Gençlik Programı Genel Koordinatörlüğü Türkiye il bilgilendirme toplantısı, Trabzon’da gerçekleştirildi.Bir otelin toplantı salonunda, eğitmenler Musa Copur ve Berat Ezel tarafı

Gençlik eylem programı tanıtıldı

Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Gençlik Programı Genel Koordinatörlüğü Türkiye il bilgilendirme toplantısı, Trabzon’da gerçekleştirildi.

Bir otelin toplantı salonunda, eğitmenler Musa Copur ve Berat Ezel tarafından katılımcılara Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında, Eurodesk Gençlik Eylem Programları ve Hayat Boyu Öğrenme Programları konusunda bilgilendirme yapıldı. Programa, Trabzon ve çevre illerdeki Gençlik Merkezi üyeleri, projeler hakkında bilgi almak isteyen öğretmen, doktor ve üniversite öğrencilerinin de aralarında bulunduğu geniş bir kitleden katılımcılar ilgi gösterdi.

AB Eğitim ve Gençlik Programları'ndan yararlanan kitlenin artması ve farklı kitlelere ulaşması için 81 ilde bu tür bilgilendirme toplantılarının düzenlediğini anlatan eğitmenler, amaçlarının hayat boyu öğrenme ve gençlik programları hakkında bilgisi olmayan kişilere ulaşarak her programın tek tek genel tanıtımını yapmak olduğunu kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler