Gençlerin motosiklet oyunu acı bitti

 Edirne'nin Enez ilçesine bağlı Abdürrahim Köyü'nde meydana gelen trafik kazasında, ana yol üzerinde yan yana giden iki motosikletteki gençler, dikkatsizlik sonucu çarpışınca, karşı yönden gelen minibüse çarpan 16 yaşındaki genç feci şekilde can verdi. Ed

Gençlerin motosiklet oyunu acı bitti

 

Edirne'nin Enez ilçesine bağlı Abdürrahim Köyü'nde meydana gelen trafik kazasında, ana yol üzerinde yan yana giden iki motosikletteki gençler, dikkatsizlik sonucu çarpışınca, karşı yönden gelen minibüse çarpan 16 yaşındaki genç feci şekilde can verdi. Edinilen bilgiye göre, Enez'e bağlı Abdurrahim Köyü'nden Enez ilçesi istikametine aynı şeritte yan yana giden ve birbirleriyle şakalaştıkları öğrenilen 4 gencin kullandığı 4 motosikletten Yunus Arda (16) yönetimindeki 22 RP 498 plakalı motosiklet ile Ertuğrul Berber (17) yönetimindeki plakasız motosiklet, sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yolda sürüklenen 22 RP 498 plakalı motosikletin sürücüsü Yunus Arda, karşı yönden gelen ve Edirne'nin Keşan ilçesi istikametine seyir halinde olan Ali Karatepe yönetiminde 22 FV 929 plakalı minibüse çarptıktan sonra asfalt üzerinde sürüklendi. Yaklaşık 50 metre sürüklenen ve başını minibüsün altına çarpan Yunus Arda, feci şekilde can verirken, beyin parçaları ise yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar, durumu Enez İlçe Jandarma Komutanlığı'na ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulans ekipleri, kazada hafif şekilde yaralanan motosiklet sürücüsü Ertuğrul Berber'i Enez İlçe Hastanesi'ne götürürken, Yunus Arda'da da herhangi bir yaşam belirtisine rastlayamadı. Enez İlçe Hastanesi'nde tedavi altına alınan Berber'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 
 
ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ 
 
Kazayı duyan Yunus Arda'nın yakınları ise, olay yerine akın etti. Yunus'un annesi Fikret Arda olay yerinde çocuğunu gördükten sonra sinir krizi geçirdi. Yakınlarının zorlukla ayakta tuttuğu anne Fikret Arda, "Allah'ım, ne olur beni de al oğlumun yanına. Ben bu acıya nasıl dayanırım" şeklinde ağıtlarda bulundu. Olay yerinde fenalık geçiren ve bayılan Fikret Arda, olay yerine gelen ambulansla Enez Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kaza anını anlatan minibüs sürücüsü Ali Karatepe ise, "Ben Keşan'a yolcu götürüyordum. Karşı yönden de 4 tane motosiklet geliyordu. Bunlardan iki tanesi çarpıştı. Çarpışınca da bir tanesi geldi benim aracıma çarptı." dedi. Yunus Arda'nın cesedi ise, olay yerine gelen Enez Cumhuriyet Savcısı Ali Kılınç'ın yaptığı incelemenin ardından Enez Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kazanın ardından kayıplara karışan 2 motosiklet sürücüsünün ise aranmasına devam ediliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam