Gençlerin gezisi faciayla sona erdi!

Bursa’da, LYS imtihanı sonrası kiraladıkları bir otomobile 7 kişi binerek Mudanya sahiline stres atmaya giden gençler, dönüş yolunda bir sitenin bahçesine uçtu. Kazada 2 genç hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı.Bursa’da oturan ve bir kısmı sınıf arka

Gençlerin gezisi faciayla sona erdi!

Bursa’da, LYS imtihanı sonrası kiraladıkları bir otomobile 7 kişi binerek Mudanya sahiline stres atmaya giden gençler, dönüş yolunda bir sitenin bahçesine uçtu. Kazada 2 genç hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı.

Bursa’da oturan ve bir kısmı sınıf arkadaşı ve kardeş olan 7 genç, özel bir firmadan kiraladıkları 34 JA 9344 plakalı otomobille LYS imtihanı sonrası Mudanya’ya geldi. Gençler, geç vakte kadar gezdikleri ilçeden dönerken, Yenimahalle 2. Gül Sokağı’nda Marmara Yazlık Evleri’nin arkasındaki virajı alamayarak, 8 metrelik yükseklikten site bahçesine düştü.

Kaza sonrası araçta bulunan İdil Bayer (18) olay yerinde, Beyza Varol (18) kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Aytuğ Bayer (18), Berfu Çakır (20), Basri Yılmaz (17), Beril Varol (17) ve Tolga Şahin ağır yaralanarak çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam