Genç kızlara iğrenç tuzak!

Adana'da aralarında 11 yaşındaki küçük kızlar ile yabancı uyruklu kadınların da bulunduğu kadınları 'Evlilik vaadiyle' kandırıp fuhuşa sürükledikleri iddia edilen 3'ü kadın 11 kişilik çete çökertildi. Çete ile irtibatlı bir de avukatın bulunduğu iddia edi

Genç kızlara iğrenç tuzak!

Adana'da aralarında 11 yaşındaki küçük kızlar ile yabancı uyruklu kadınların da bulunduğu kadınları 'Evlilik vaadiyle' kandırıp fuhuşa sürükledikleri iddia edilen 3'ü kadın 11 kişilik çete çökertildi. Çete ile irtibatlı bir de avukatın bulunduğu iddia edildi.

Adana merkezli bir fuhuş çetesinin, Adana'nın Kozan ilçesi, Mersin ve Antalya'da küçük yaştaki kızları özellikle sosyal paylaşım sitesi Faceebok'ta tuzağa düşürüp 'evlilik vaadiyle' kandırarak erkeklere pazarladıkları Ahlak Büro Amirliği'ne ihbar edildi. Fuhuş çetesinin başında bulunduğu iddia edilen M.K.'nin cep telefonu mahkeme kararıyla dinlemeye alındı.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ÇEKİYORDU
Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, 'Damat ve yakışıklı' lakaplarını kullanan şebeke lideri M.K.'nin, evlilik vaadiyle ilişkiye girip, görüntülerini çektiği küçük yaştaki kızları ve kadınları "Çıplak görüntü ve fotoğraflarınızı internette yayınlarım, rezil olursunuz" diye tehdit ederek zorla fuhuş yaptırdığı saptandı.

KÜÇÜK KIZLARI 1000 DOLARA SATIYORLARDI
Küçük yaştaki kızları sipariş üzerine Mersin ve Antalya'ya da gönderdikleri saptandı. Kent dışına gönderilen küçük kız başına çetenin 500 ile 1000 dolar arasında para aldığı belirtildi. Bu bilgiler üzerine 3 ilde 7 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Baskınlarda fuhuş çetesinin elebaşısı M.K. ve H.K., M.D., C.D., Ö.E., G.A., M.Y., S.U., A.K., F.B. O.K. yakalandı. Biri 11 yaşında, 2'si yabancı 9 kadına mağdur işlem yapıldı. Bu kişilerin evlerinde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 tabanca, sahte kimlik ve ehliyette el konuldu.

AVUKAT SERBEST KALDI
Para karşılığı kadınlarla ilişkiye girdiği anlaşılan 35 kişinin de ifadesi alındı. Bu kişiler arasında Adana Barosu'na kayıtlı bir avukatın da bulunduğu ve 11 yaşındaki bir kız çocuğuyla ilişkiye girdiği iddia edildi. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla ismi açıklanmayan bu avukat ile kadınlarla ilişkiye giren diğer kişiler de ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Fuhuş çetesi elemanları ?Fuhuş amaçlı organize suç örgütü kurmak, yönetmek, fuhuş amaçlı insan ticareti, fuhuş için yer temin etmek ve imkan sağlamak' suçlamalarıyla adliyeye sevkedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam