Genç kıza saldırıyı kameralar kaydetti!

İngiltere, South Molton'da 18 yaşındaki Chloe Gregory annesi için bankamatikten para çekmek üzereyken eli bıçaklı 26 yaşındaki Paul Ward tarafından tehdit edilerek soyuldu. Genç kız bankamatikten para çekerken arkasından sesizce yaklaşan yüzü maskeli soyg

Genç kıza saldırıyı kameralar kaydetti!
İngiltere, South Molton'da 18 yaşındaki Chloe Gregory annesi için bankamatikten para çekmek üzereyken eli bıçaklı 26 yaşındaki Paul Ward tarafından tehdit edilerek soyuldu.
 
Genç kız bankamatikten para çekerken arkasından sesizce yaklaşan yüzü maskeli soyguncu, Gregory'den kendisine 100 euro vermesini istedi.
 
Bir anda arkasında beliren soyguncuyu gören genç kız, korku içinde kendisine zarar vermemesini, istediğini yapacağını, söyleyerek bankamatikten çektiği parayı Ward'a verdi.Ward parayı alarak oradan uzaklaşırken hiç kimseye bu olaydan bahsetmemesi gerektiğini yoksa onu öldüreceğini söyleyerek tehdit etti.
 
POLİS HEMEN YAKALADI
 
Daha sonra polise başvuran genç kız soyguncunun yakalanmasını sağladı. Polis tarafından yakalanan Ward 'Niyetinin genç kıza zarar vermek olmadığını, sadece uyuşturucu almak için soygun yaptığını ve bu durumdan çok pişman olduğunu' söyledi.
 
Ward 30 ay hapis cezasına çarptırıldı.Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler