Genç kız aşk yüzünden onlarca estetik yaptırdı

Henüz reşit bile olmayan Lee Hee Danae de kendisinden ayrılan erkek arkadaşını geri kazanmak için belki de ileride çok pişman olacağı şeyler yaptı. News.com.au sitesinde yayınlanan habere göre, Çin'in Henan eyaletinde yaşayan Lee Hee Danae, eski erkek ar

Genç kız aşk yüzünden onlarca estetik yaptırdı

Henüz reşit bile olmayan Lee Hee Danae de kendisinden ayrılan erkek arkadaşını geri kazanmak için belki de ileride çok pişman olacağı şeyler yaptı.

News.com.au sitesinde yayınlanan habere göre, Çin'in Henan eyaletinde yaşayan Lee Hee Danae, eski erkek arkadaşını geri kazanmak için bir dizi estetik ameliyat geçirdi.

VÜCUDUNDA AŞIRI ESTETİK YAPTIRDI

15 yaşında olmasına rağmen vücudunda aşırı estetik bulunan kız, bu sayede 'Çin'in Facebook'u' olarak da bilinen Weibo'da tam 400.000 takipçi toplamayı başardı. Sosyal medya'da fotoğraflarının altına en çok gelen yorum ise artık onun lakabı oldu.

LAKABI BİLE VAR

Kendisine, Çin'de soluk benizli, ifadesiz, soğuk anlamlarına gelen 'snake spirit' yani yılan ruhu deniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam