Genç kendini asarak can verdi!

Olay yerinde inceleme yapan savcı, cesedi ağaçtan indirmek isterken 2.5 metre yükseklikten düşüren itfaiye ekiplerine 'Sizin yapacağınız iş buydu zaten' diyerek tepki gösterdi.Olay, saat 15.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi, Şirinyalı Mahallesi'ndeki Manavo

Genç kendini asarak can verdi!

Olay yerinde inceleme yapan savcı, cesedi ağaçtan indirmek isterken 2.5 metre yükseklikten düşüren itfaiye ekiplerine 'Sizin yapacağınız iş buydu zaten' diyerek tepki gösterdi.

2142023581366.jpg

Olay, saat 15.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi, Şirinyalı Mahallesi'ndeki Manavoğlu Parkı'nda meydana geldi. Parka geldikten sonra ayakkabılarını ve çoraplarını çıkaran Ömer Deniz,parkta bulunan bir ağaca bağladığı ipe kendini asarak intihar etti. Deniz'i ağaçta asılı görenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde gencin öldüğünü belirledi.


Ömer Deniz'in ağaçtan indirilmesi için parka itfaiye ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangın merdiveni ile cesedi indirmeye çalıştığı sırada Ömer Deniz'in cesedi 2.5 metre yükseklikten düştü.

Deniz’in cesedi önce duvara daha sonra beton zemine çarptı. Olay yerinde inceleme yapan Cumhuriyet Savcısı, 'Sizin yapacağınız iş bu kadar zaten' diye cesedi düşüren itfaiyecilere tepki gösterdi. Ömer Deniz’in cenazesi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler