Genç kadın intihar etti

 İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde, bir ithalat ihracat ve aracılık hizmetleri şirketinde çalışan 34 yaşındaki Gözde Aydemir, annesi Yurdagül Uzun tarafından yatağında ölü bulundu. Yaşamına son verdiği sanılan ve cesedine otopsi yapılan Aydemir’in kesin ölüm

Genç kadın intihar etti

 

İzmir’in Karşıyaka İlçesi’nde, bir ithalat ihracat ve aracılık hizmetleri şirketinde çalışan 34 yaşındaki Gözde Aydemir, annesi Yurdagül Uzun tarafından yatağında ölü bulundu. Yaşamına son verdiği sanılan ve cesedine otopsi yapılan Aydemir’in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için vücudunda parçalar alındı, inceleme yapılacağı belirtildi.

 

İzmir’de U.D.’ye ait ithalat ihracat ve aracılık hizmetleri şirketinde çalışan ve yalnız yaşayan Gözde Aydemir’in telefonlara cevap vermemesi üzerine süphelenen annesi Yurdagül Uzun, geçen pazar günü saat 16.30 sıralarında, Zübeyde Hanım Caddesi, numara 71/10’daki eve gelip, kapıyı anahtarla açarak içeri girdi.

 

Anne, kızını yanında boş viski şişesi ve boş ilaç kutusu bulunan yatakta hareketsiz buldu. Anne Uzun, durumu yetkililere bildirdi.

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aydemir’in öldüğünü belirledi. Gözde Aydemir’in ölmeden önce bıraktığı notta, çalıştığı şirketin sahibi olan U.D.’yi kastederek "Tüm sorumlusu U.D.’dir" diye yazdığı öğrenildi. U.D.’nin Aydemir ile uzun süredir arkadaşlık yaptığı ve evlenmek istediği, ancak bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştıkları ve bu nedenle bunalıma girip intihar ettiğinin sanıldığı belirtildi.

 

Yaşamını yitiren Aydemir’e İzmir Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapıldı. Kızının cenazesini almaya gelen gözüyaşlı alan anne Yurdagül Uzun, ayakta durmakta güçlük çekti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, U.D.’nin ifadesine başvurdu. U.D., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam