Genç: Ciddi bir süreçten geçiyoruz

Ortahisar Belediye Meclisi’nin ekim ayının 6. oturumunda konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç cumartesi günü Ankara’da yaşanan menfur terör saldırısını kınadı. Meclisin açılış konuşmasında Türkiye’nin içinde ve dışında bulunan düşman od

Genç: Ciddi bir süreçten geçiyoruz

Ortahisar Belediye Meclisi’nin ekim ayının 6. oturumunda konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç cumartesi günü Ankara’da yaşanan menfur terör saldırısını kınadı.

Meclisin açılış konuşmasında Türkiye’nin içinde ve dışında bulunan düşman odakların güçlü bir Türkiye istemediğini belirten Başkan Genç, terör saldırısının bunun en açık göstergesi olduğunu söyledi.

Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini bu nedenle birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektiğini belirten Başkan Genç, “Gerçekten ciddi bir süreçten geçiyoruz. Maalesef İslam adına hareket ettiğini iddia eden ve İslam’la asla ilgisi olmayan bir terör örgütüyle mücadele ediliyor. Tabi işin aslı astarı bu değil. Bu topraklar değerli topraklar, dünya üzerinde çok stratejik topraklar. Maddi anlamda da manevi anlamda da çok değerli topraklar. Onun için bu coğrafya üzerindeki emeller hiç sona ermeyecek. Bu nedenle her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bir dönemi ve her zamankinden daha çok bu topraklar üzerinde güçlü olmamız gereken bir dönemi yaşıyoruz. Biz güçlü bir devletiz ve asaletli bir milletiz.

Her zaman olduğu gibi bu tür badireleri birlik ve beraberlik içinde kolaylıkla aşarız. Çok büyük bir üzüntüyle menfur terör eyleminde yaşamını yitiren bütün vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Ailelerine de başsağlığı diliyoruz. Bütün milletimizin başı sağolsun. Bunu Ortahisar Belediyesi ve Belediye Meclisi adına ifade etmek istiyorum. Terörle çok etkin bir şekilde mücadele eden polisimize, askerimize, bütün güvenlik güçlerimize de başarılar diliyorum. Allah onların da milletimizin de yardımcısı olsun.” diye konuştu.

dsc_3629.jpg,

dsc_3632.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam