Gelin, damat ve annesi sır oldu

eşinden boşanan ve yerel yayın yapan gazetesini 4 yıl önce satıp İstanbul’a yerleşen Emine Düzkaya’nın (45) işsiz oğlu Çağan Özoğlu (27), 1,5 yıldır arkadaşlık yaptığı Özlem Aslan’ın (22) hamile kalması üzerine resmi nikah kıyarak, düğün hazırlıkları için

Gelin, damat ve annesi sır oldu

eşinden boşanan ve yerel yayın yapan gazetesini 4 yıl önce satıp İstanbul’a yerleşen Emine Düzkaya’nın (45) işsiz oğlu Çağan Özoğlu (27), 1,5 yıldır arkadaşlık yaptığı Özlem Aslan’ın (22) hamile kalması üzerine resmi nikah kıyarak, düğün hazırlıkları için annesini çağırdı. 3 Mart’ta Gaziantep’e gelen anne Emine Düzkaya, oğluyla birlikte gelinleri Özlem Aslan Özoğlu’nun ailesinin evine giderek, düğün tarihi ve diğer hazırlıklarla ilgili görüştü. Bu görüşmenin ardından evden ayrılan anne, oğlu ve gelinlerinden bir daha haber alınamadı. Düzkaya, Özoğlu ve Aslan aileleri polise kayıp başvurusunda bulundu.  Harekete geçen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, 3 kişinin cep telefonlarını takibe aldı. Anne ile oğlunun telefonların sinyallerine Karşıyaka semtinde ulaşan polis, cihazları kullanan kişileri gözaltına aldı. Telefonların sim kartının şifresiz olduğu ve şüphelilerin sorgularında telefonları çöp kutusunda bulup kullandıkları ortaya çıktı. Gözaltına alınan bu kişiler serbest bırakıldı. Polis, kızın ailesinin otomobilinde bulduğu ‘kan benzeri’ lekelerden örnekler alıp, DNA testi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Emine Düzkaya’nın yüksek miktarda borcu bulunduğu, Çağan Özoğlu ile Özlem Aslan Özoğlu’nun resmi nikah kıydırmasının kızın ailesinin onayı alınmadan yapıldığı, bu nedenle iki aile arasında gerginlik yaşandığı öne sürüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler