Gecekonduyu 'güneş' yaktı

Kadıköy'de, 2 katlı bir gecekondunun çatısında çıkan yangın, güçlükle kontrol altına alındı. Yangının, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte çatıdaki izolasyon malzemelerinin tutuşması sonucu çıktığı ifade edildi.Dumlupınar Mahallesi Uçar Sokak'taki ge

Gecekonduyu 'güneş' yaktı

Kadıköy'de, 2 katlı bir gecekondunun çatısında çıkan yangın, güçlükle kontrol altına alındı. Yangının, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte çatıdaki izolasyon malzemelerinin tutuşması sonucu çıktığı ifade edildi.

Dumlupınar Mahallesi Uçar Sokak'taki gecekondunun çatısında aşırı ısınma nedeniyle başlayan yangın kısa sürede büyüdü.

Vatandaşlar tarafından müdahale edilen yangın söndürülemeyince olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Yangına müdahale için gönderilen itfaiye araçları, yol üzerine park edilen otomobiller nedeniyle zor anlar yaşadı. İtfaiye görevlileri, yangına müdahale edebilmek için bir süre araç sahiplerini aramak zorunda kaldı. Daha sonra alevlere müdahale eden Kadıköy ve Erenköy İtfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yaklaşık 30 dakika süren çalışmaların ardından yangın tamamen söndürüldü.

Bu arada, olay yerinde bulunan vatandaşlar, gecekondunun çatısında bulunan izolasyon malzemesinin aşırı ısınma nedeniyle tutuştuğunu söyledi. Bugün havanın çok sıcak olduğunu belirten vatandaşlar, önce çatıdan duman yükseldiğini, bir süre sonra da alevlerin yükseldiğini belirtti.

Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam