Gaziantep haber: Sahur vakti baldızını öldürdü!

Baldızının boğazını kesip öldürdü bir de cenazesine gitti

Gaziantep haber: Sahur vakti baldızını öldürdü!

Gaziantep'te, sahur vakti evine gittiği baldızını boğazını keserek öldürmekle suçlanan 28 yaşındaki Cuma Aydan, sorgulamasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Aydan, geçen perşembe günü 8 Şubat Mahallesi’nde sahur vakti eşi işte olan baldızı 33 yaşındaki Selma Güngör’ün evine gitti. İkili arasında belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmada Cuma Aydan, iddiaya göre yanındaki bıçakla Güngör’ü göğsünden yaralayıp, boğazını kesti. Olayın ardından kaçan Cuma Aydan, öldürdüğü Selma Güngör'ün taziye çadırına gelince kalabalık tarafından dövülerek polise teslim edildi.


Polis sorgusunda suçunu itiraf ettiği belirtilen Cuma Aydan, olay gecesi uyuşturucu aldığını belirterek, "Baldızım ile herhangi bir sorunum yoktur. Olay günü ben uyuşturucu madde kullanmıştım. Başıma gelen ve yaptığım bütün olaylar da uyuşturucunun etkisi ile gerçekleşmiştir. Pişmanım" dedi.

Cuma Aydan, sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler