Gasp ettiği kadını komalık etti

Olayda çenesi ve kaburgaları kırılan, başından ağır yaralanan Ayşe T., Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Gözaltına alınan zanlı Nurettin Y. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Alınan bilgiye göre, Şişl

Gasp ettiği kadını komalık etti

Olayda çenesi ve kaburgaları kırılan, başından ağır yaralanan Ayşe T., Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Gözaltına alınan zanlı Nurettin Y. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Şişli'deki özel bir hastanede kimyager olarak çalışan Ayşe T., 16 Haziran Perşembe günü iş yerine gitmemesi üzerine kendisini merak eden iş arkadaşları tarafından polise haber verildi. Ayşe T.'nin Fulya Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi'ndeki evine çilingir yardımıyla giren polis, Ayşe T'yi banyoda baygın halde buldu. Evde inceleme yapan ekipler, dairenin girişindeki poşetlerden, aynı cadde üzerindeki markete ulaştı. Marketin güvenlik kamera kayıtlarından zanlının, markette görevli servis çalışanı Nurettin Y. olduğunu belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı yakalayabilmek amacıyla çalışma başlattı. Polis ekipleri İstanbul'da aramalar sürerken, zanlının Batman'daki akrabalarının evinde saklandığını tespit etti. Ekipler, söz konusu adrese operasyon düzenleyerek Nurettin Y.'yi gözaltına aldı.

Yaralama suçundan sabıkası olduğu öğrenilen zanlının, emniyette verdiği ifade de, ''5 ay önce Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde psikolojik tedavi gördüm. Hastaneden çıktıktan 20 gün sonra markette işe başladım. 15 Haziran akşamı bir kadının çantalarını eve götürdüm. Marketteyken dondurmanın sert olduğunu söylediğinde de sinirlenmiştim. Eğildiğinde bazı yerlerini gördüm ve arkasından vurdum. Balkona doğru koşarken bir daha vurdum. Banyoda yere düştü. Orada da 4-5 yumruk attım. Cinsel saldırım olmadı. Çantasındaki 475 lirayı alıp çıktım. Daha sonra arkadaşlarımla buluştum. Onlara ayakkabı aldıktan sonra Batman'a kaçtım.'' dediği öğrenildi.

Şişli Adliyesi'ne sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam