Garson cinayeti zanlıları yakalandı

Olay, Adapazarı ilçesi Tekeler Mahallesinde Pazartesi akşamı meydana geldi. Bir restoranda alkol alan H.A. (33) ve Y.G. (29), ödemeyi kredi kartı ile yapmak istedi. İşyerinde POS cihazının bulunmamasından dolayı yakınlarda bulunan bir benzin istasyonuna g

Garson cinayeti zanlıları yakalandı

Olay, Adapazarı ilçesi Tekeler Mahallesinde Pazartesi akşamı meydana geldi. Bir restoranda alkol alan H.A. (33) ve Y.G. (29), ödemeyi kredi kartı ile yapmak istedi. İşyerinde POS cihazının bulunmamasından dolayı yakınlarda bulunan bir benzin istasyonuna giden ikili burada hesap ödeme konusunda garson Sinan Bektaş ile tartışmaya başladı. Tarışmanın büyümesi üzerine Bektaş’ı göğsünden bıçaklayan iki zanlı olay yerinden uzaklaştı.

Olayda ağır yaralanan Bektaş, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı esnada yolda hayatını kaybetti.

Bektaş’ı öldürdükten sonra olay yerinden kaçan H.A. ve Y.G., polisler tarafından saklandıkları yerde yakalandı. İki zanlı sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olayda hayatını kaybeden Bektaş’ın cesedinin Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam