Gardiyan, şoför, ev hanımı...!

Balıkesir'de biri gardiyan, biri üniversitede şoför, ikisi de ev hanımı olduğu öğrenilen 4 kişi piyasaya sahte 20 ve 100 TL sürerken yakalandı.Burhaniye'de önceki gün polisi arayan bir esnaf, kendisinden alışveriş yapan 2 kişinin sahte 100 TL verip 43 pla

Gardiyan, şoför, ev hanımı...!

Balıkesir'de biri gardiyan, biri üniversitede şoför, ikisi de ev hanımı olduğu öğrenilen 4 kişi piyasaya sahte 20 ve 100 TL sürerken yakalandı.

Burhaniye'de önceki gün polisi arayan bir esnaf, kendisinden alışveriş yapan 2 kişinin sahte 100 TL verip 43 plakalı araçla kaçtıklarını bildirdi. Aracı takibe alan polis, 4 şüpheliyi kaçtıkları 43 plakalı araç ile birlikte ilçe merkezinde yakaladı. Araçta gözaltına alınan şüphelilerden A.D.'nin bir üniversitede şoför, K.K.'nın gardiyan, B.A. ve G.P.'nin de ev hanımı oldukları ortaya çıktı.
 
Sahte para verilerek dolandırılan esnaf şüphelilerden ev hanımları B.A. ve G.P.'yi teşhis etti. Araçta yapılan aramada ise 32 adet sahte 100 TL'lik banknot ve 2 adet sahte 20 TL'lik banknot ele geçirildi. 4 şüpheliyle ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam