Gardiyan kurşun yağdırdı

Etimesgut Ahi Mesud Bulvarı üzerinde sabah saat 07.30’da meydana gelen olayda İnfaz Koruma Memuru Emre Ençok, işyeri servis otobüsüne biner binmez, “Beni yaktınız, hayatımı mahvettiniz” diyerek silahını çekti. Servistekiler ne olduğunu anlamadan Ençok, in

Gardiyan kurşun yağdırdı

Etimesgut Ahi Mesud Bulvarı üzerinde sabah saat 07.30’da meydana gelen olayda İnfaz Koruma Memuru Emre Ençok, işyeri servis otobüsüne biner binmez, “Beni yaktınız, hayatımı mahvettiniz” diyerek silahını çekti. 

Servistekiler ne olduğunu anlamadan Ençok, infaz koruma memurları Ali Duran (27), Çelebi Algül (32) ve Mustafa Halıcı (34) ile cezaevi kampusu içinde bulunan bir bankada memur olarak çalışan Seda Duran’a kurşun yağdırdı. 
 
Ençok’un silahından çıkan kurşunların hedefi olan Duran, Algül ve Halıcı oturdukları koltuklarda hayatını kaybetti. Seda Duran ise yaralandı. Ali Duran’ın eşi Seda Duran’ın üzerine kapaklanarak eşini kurşunlardan korumaya çalıştığı öğrenildi. 
 
ŞOFÖRE DE SİLAH ÇEKMİŞ 
 
Servis şoförüne de silah çekerek kapıyı açtıran Ençok, daha sonra Etimesgut Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Göğüs ve karın bölgesine 2 kurşun isabet eden Seda Duran’ın ise hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. 
 
İddialara göre zanlı Ençok ile öldürdüğü infaz memurları arasında uzun süreden beri çeşitli sorunlar yaşanıyordu. Aralarındaki husumet devam edince sorun cezaevi yönetimine bildirildi. Hakkında idari soruşturma açılan Ençok’un mesai arkadaşlarını bu nedenle vurduğu ileri sürüldü. Ençok, polise verdiği ifadede, “Ne yaptığımı hatırlamıyorum” dedi. 
 
4.5 YILDIR GARDİYAN
 
Ençok’un 4.5 yıldır infaz koruma memuru olarak görev yaptığı , bekâr olduğu, ailesiyle birlikte yaşadığı öğrenildi . 
 
DRAM DOLU HAYAT HİKÂYESİ
 
OLAYDA yaralanan Seda Duran’ın dram dolu hayat hikayesi de ortaya çıktı. 1978 doğumlu Seda Duran, Gölcük depreminde enkaz altında kaldı. Depremde annesi, babası, kardeşi ve anneannesini yitirdi. Duran, 2004’te evlendiği eşini tatildeyken kaybetti. Defalarca işten çıkarılan, son olarak bir bankanın Sincan Cezaevi Kampusu’ndaki şubesine atanan Duran’ın 2009’da evlendiği Ali Duran da dün öldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler