Fuhuşta son nokta: "Buluşma geceleri"

İzmir’de, fuhuşa aracılık yapan 7 kadın gözaltına alındı. Şüphelilerin, erkek müşterilerle fuhuş yapan kadınları, "Mutlu gecemizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız" cep mesajıyla bir restoranda buluşturduğu belirlendi.Operasyon kapsamında, f

Fuhuşta son nokta: "Buluşma geceleri"

İzmir’de, fuhuşa aracılık yapan 7 kadın gözaltına alındı. Şüphelilerin, erkek müşterilerle fuhuş yapan kadınları, "Mutlu gecemizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız" cep mesajıyla bir restoranda buluşturduğu belirlendi.

Operasyon kapsamında, fuhuş yapan 15 kadın ile 60 erkek müşterinin de ifadesine başvuruldu.
 
Kentin çeşitli semtlerindeki restoranlarda 'buluşma geceleri' adı altında fuhuş yapan kişilerin biraraya geldiği ihbarı üzerine Ahlak Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.
 
Ekiplerin araştırmalarının ardından, geceyi organize ederek fuhuşa aracılık yapan kadınların adları saptandı. Takibe alınan bu şüphelilerin, bağlantı kurdukları fuhuş yapan kadınlar ile erkek müşterilerin de isimleri tek tek belirlendi.
 
7 KADIN GÖZALTINDA
 
Polisin eş zamanlı yaptığı baskınlarda, restoranlarda buluşma geceleri düzenleyen 7 kadın, ’fuhuşa aracılık yapmak’tan ve ’yer temin etmek’ten gözaltına alındı. Ayrıca, para karşılığında cinsel ilişkiye giren 15 kadın ile 60 erkek için de soruşturma başlatıldı. Fuhuş yapan kadınlar ve müşteri olan erkeklerin, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılacağı bildirildi.
 
’MUTLU GECE’ ŞİFRESİ
 
Fuhuşa aracılık yapan şüphelilerin, erkek müşterilerle kadınları, "Mutlu gecemizde sizleri de aramızdan görmekten mutluluk duyarız" şifreli cep mesajıyla restoranlara çağırdıkları saptandı. Restorana gelen kadınların da kendilerini beğenen erkek müşterilerle organizatörlerin bilgisi dahilinde para karşılığında cinsel ilişkiye girdikleri belirlendi.
 
Şüphelilerin sorgularının devam ettiği, ifadeler doğrultusunda yeni gözaltıların olabileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler