Fuhuş çetesine operasyon

Kars-Susuz ilçesi çevre yolu üzerinde faaliyet gösteren işyerine, 'Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Örgüte Liderlik-Yöneticilik Yapmak, Örgütün Faaliyeti Çerçevesinde İnsan Ticareti, Fuhuş, Fuhşa Aracılık ve Fuhşa Yer Temin Etmek' suçlarının işlendiği i

Fuhuş çetesine operasyon

Kars-Susuz ilçesi çevre yolu üzerinde faaliyet gösteren işyerine, 'Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak, Örgüte Liderlik-Yöneticilik Yapmak, Örgütün Faaliyeti Çerçevesinde İnsan Ticareti, Fuhuş, Fuhşa Aracılık ve Fuhşa Yer Temin Etmek' suçlarının işlendiği iddiasıyla operasyon düzenledi.

Operasyonda fuhuş yaptığı iddiasıyla gazino-otelde bulunan yabancı uyruklu 4 kadının da aralarında bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı. İşyerinde ve şahısların kullandıkları araçlarda yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca, 1 şarjör ve fişek ele geçirildi.

Şüpheliler; H.A.(40), İ.A. (40), O.A. (25) ve S.T. (26) ile yabancı uyruklu kadınlar İ.C. (32), Y.K. (32), G.T. (42) ve L.B. (32) emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiler. Nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıkan 8 şüpheli tutuklanarak Kars Kapalı Cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam