Freni patlayan tır dehşet saçtı

Bir işyeri yerle bir olurken içeride oturan müşterilerden 65 yaşındaki Ömer Gider hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Antakya İskenderun istikametine giden Şevket Çelik (62) yönetimindeki 64 FD 405 plakalı TIR, iddiaya göre freni patlayınca kontrolden

Freni patlayan tır dehşet saçtı
Bir işyeri yerle bir olurken içeride oturan müşterilerden 65 yaşındaki Ömer Gider hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
 
Antakya İskenderun istikametine giden Şevket Çelik (62) yönetimindeki 64 FD 405 plakalı TIR, iddiaya göre freni patlayınca kontrolden çıktı. Sürücünün güçlükle ana yoldan çıkarttığı TIR, yol kenarındaki marangoz, mermerci ve kaportacı dükkanlarına çarparak durabildi. Son olarak çarptığı kaportacı dükkanını yerle bir eden TIR'ın sürücüsü ile işyerlerinde müşteri olarak bulunan Ömer Gider, işyeri sahibi Hüseyin Şirin (48), çevrede bulunan Mehmet Fatih İncecik (19) ağır yaralı olarak İskenderun Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılardan durumu ağır alan Ömer Gider yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.
 
FACİA UCUZ ATLATILDI
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken vatandaşlar, sürücünün kontrolden çıkan TIR'ı ilçe merkezi yerine ara caddeye yönlendirmesinin büyük bir faciayı önlediğini söyledi. Vatandaşlar TIR'ın kontrolden çıktığı Belen rampasına hız kesicisi yapılması için Karayollarına yazı yazıldığını ancak bugüne kadar herhangi bir gelişme yaşanmadığını da ileri sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam