Freni patlayan tır dehşet saçtı 3 yaralı

Çorum'da freni patlayan kömür yüklü tır, altı araca çarptıktan sonra devrildi. Osman Ongu yönetimindeki 19 LN 966 plakalı tır, akşam vakti trafik akışının yoğun olduğu Ankara-Samsun çevreyolu Buharaevler kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen aralarında bir y

Freni patlayan tır dehşet saçtı 3 yaralı
Çorum'da freni patlayan kömür yüklü tır, altı araca çarptıktan sonra devrildi.
 
Osman Ongu yönetimindeki 19 LN 966 plakalı tır, akşam vakti trafik akışının yoğun olduğu Ankara-Samsun çevreyolu Buharaevler kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen aralarında bir yolcu otobüsünün de bulunduğu 4 araca çarptıktan sonra yaklaşık 300 metre sürüklendi. Tır, daha sonra bir aracı sürükledi, ardından başka bir aracın üzerine devrilerek durdu.
 
Kazada tırın sürüklediği otomobilin sürücüsü Kemal Ağca (67), sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkartılabildi.
 
Kazada sürücü Ongu ile tırın sürüklediği otomobilin sürücüsü Kemal Ağca ile diğer bir otomobilde bulunan Oğuzhan Türker (23) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 
Kaza nedeniyle trafik akışında aksama meydana geldi. Çalışmalar sonrasında yol trafiğe açıldı.
 
Kaldırıldığı hastanede ifade veren tır sürücüsünün, kaza öncesinde tırın freninin patladığını ve bu nedenle araçlara çarptığını söylediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam