Freni patladı mahalleyi dağıttı

Beylikdüzü'nde freni patlayan Suriye plakalı bir TIR, önce iki özel otomobile daha sonra bir kamyona çarptıktan sonra bir eve girerek durabildi.Toplam 4 kişinin yaralandığı kazada hayatını kaybeden olmazken, Suriye plakalı TIR mahalleyi savaş alanına çevi

Freni patladı mahalleyi dağıttı

Beylikdüzü'nde freni patlayan Suriye plakalı bir TIR, önce iki özel otomobile daha sonra bir kamyona çarptıktan sonra bir eve girerek durabildi.

Toplam 4 kişinin yaralandığı kazada hayatını kaybeden olmazken, Suriye plakalı TIR mahalleyi savaş alanına çevirdi. Olay Beylikdüzü Kavaklı mahallesi İstanbul caddesi üzerinde meydana geldi. 

Görgü tanıklarının ifadelerine göre cadde üzerinde yükleme yapan Suriye plakalı 832363 TIR'ın aniden frenleri boşaldı. Bir anda hızlanan şoförünün bir türlü durduramadığı TIR, önce 34 AL 5200 daha sonra da 34 FT 597 plakalı bir otomobile çarptıktan sonra yolun alt kısmından gelen 35 EL 497 plakalı kamyona vurdu.

Bir türlü durmayan TIR son olarak bir eve girerek ancak durabildi. Kaza sırasında TIR şoförünün aracının kapısını açarak yoldakilere çekilin diye bağırdığı öğrenildi. Kaza sırasında TIR'ın girdiği evde bulunanların bahçede olması olası bir facianın önüne geçti. Meydana gelen kazada araçlarda bulunan toplam 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili polis ekiplerinin geniş çaplı araşTIRma başlattığı öğrenildi.

Evine TIR giren Hayri Kavakçı ise yetkililere tepki göstererek, kaza sırasında evde olmamalarının büyük bir faciayı önlediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam