Fren yerine gaza basınca...

Samsun'da ara sokağa dönmek isteyen kadın sürücü fren yerine gaza basınca ortalığı savaş alanına çevirdi.Önce simitçi tezgahına, ardından banka önünde bekleyen bir kişiye, daha sonra da park halindeki araca çarpan otomobil kaldırıma çıktı.Şoka giren kadın

Fren yerine gaza basınca...

Samsun'da ara sokağa dönmek isteyen kadın sürücü fren yerine gaza basınca ortalığı savaş alanına çevirdi.

Önce simitçi tezgahına, ardından banka önünde bekleyen bir kişiye, daha sonra da park halindeki araca çarpan otomobil kaldırıma çıktı.

Şoka giren kadın sürücü, aracını birkaç dakika sonra vatandaşların uyarısıyla stop ettirirken, otomobili kaldırımdan polis indirdi.

SİMİTÇİ TEZGAHINA ÇARPTI
İlkadım İlçesi'nde bugün öğle saatlerinde 55 BR 270 plakalı otomobiliyle giden 56 yaşındaki Nagihan Yayan, İstiklal Caddesi'nden ara sokağa dönmek istedi. Bu sırada fren yerine gaza basan sürücü, aracıyla hızla köşe başındaki simitçi tezgahına çarptı.

Simitçinin o sırada tezgah başında olmaması büyük şans olarak değerlendirildi. Ardından banka önünde bekleyen Ferhat Serdar'a çarpan otomobil, park halindeki bir araca da çarptıktan sonra kaldırıma çıktı.

ŞOKA GİRDİ
Yaralanan ve bacağını hareket ettiremeyen Ferhat Serdar'ın yardımına vatandaşlar koşarken, şoka giren kadın sürücü, vatandaşların uyarısına rağmen aracını olaydan ancak birkaç dakika sonra stop ettirebildi.

Ferhat Sedar Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kaldırıma çıkan otomobil kaza raporu tutulduktan sonra polisler tarafından park edildi.

Kadın sürücü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam