Fırtınada yerle bir oldu

Erzurum'da saatteki hızı 70 kilometreyi bulan fırtına sırasında merkez Yakutiye ilçesi Gaziler Mahallesindeki Gazi Ahmet Muhtar Paşa camisine ait ahşap minare dün gece yıkıldı.Minare düştüğü sırada cami çevresinde kimse olmadığı için can kaybı yaşanmadı.

Fırtınada yerle bir oldu

Erzurum'da saatteki hızı 70 kilometreyi bulan fırtına sırasında merkez Yakutiye ilçesi Gaziler Mahallesindeki Gazi Ahmet Muhtar Paşa camisine ait ahşap minare dün gece yıkıldı.

Minare düştüğü sırada cami çevresinde kimse olmadığı için can kaybı yaşanmadı. İmam Halil Tiryaki caminin 1976 yılında yapıldığını, her fırtınada minarenin sallandığını anımsatarak "Minare son fırtınaya dayanamadı ve yıkıldı. Camide o sırada cemaat yoktu. Çok şükür can kaybı yaşanmadı. Camiye yeniden taştan minare yaptıracağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler