Feci yangında yanarak can verdi!

İstanbul Kartal'da bir gecekonduda çıkan yangında bir erkek şahsın hayatını kaybettiği bildirildi. Edinilen bilgilere göre yangın gece saat 01.30 sıralarında Kartal Karlıtepe Mahallesi Saray Sokak üzerinde bulunan tek katlı bir gecekonduda meydana geldi.

Feci yangında yanarak can verdi!

İstanbul Kartal'da bir gecekonduda çıkan yangında bir erkek şahsın hayatını kaybettiği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre yangın gece saat 01.30 sıralarında Kartal Karlıtepe Mahallesi Saray Sokak üzerinde bulunan tek katlı bir gecekonduda meydana geldi. Yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede söndürüldü.

İtfaiye ekipleri, yangının ardından yaptıkları aramada, gecekonduda yalnız yaşayan Mehmet Fatih Sinanoğlu'nun (46) cesedini buldu. Taksi şoförlüğü yaptığı öğrenilen ve eşiyle ayrı yaşadığı belirtilen iki çocuk babası Sinanoğlu'nun cesedi, polis ve itfaiye ekiplerinin incelemelerinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan Sinanoğlu'nun yakın arkadaşı Mehmet Atasoy, olayı duyar duymaz yangını çıktığı gecekonduya geldi. Gecekonduda arkadaşının cansız bedeniyle karşılaşan Atasoy, bir süre kaldırıma çökerek gözyaşı döktü. Mehmet Atasoy, yangında hayatını kaybeden taksi şoförü arkadaşı Mehmet Fatih Sinanoğlu'nun eşi ve çocuklarından ayrı olarak yaşadığını söyledi.

Polis, çıkan yangın ve olayda hayatını kaybeden Mehmet Fatih Sinanoğlu ile ilgili soruşturma başlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler