Feci kazada iki kişi hayatını kaybetti

İzmir'in Kiraz İlçesi'nde, tomruk yüklü traktöre aşırı hız sonucu arkadan çarptığı ileri sürülen otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza, Arkacılar Köyü Atermit Fabrikası önünde meydana geldi. Evli ve bir çocuk babası 35 yaşındaki Bülent Demirer yönet

Feci kazada iki kişi hayatını kaybetti

İzmir'in Kiraz İlçesi'nde, tomruk yüklü traktöre aşırı hız sonucu arkadan çarptığı ileri sürülen otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti. 

Kaza, Arkacılar Köyü Atermit Fabrikası önünde meydana geldi. Evli ve bir çocuk babası 35 yaşındaki Bülent Demirer yönetimindeki 45 E 8567 plakalı otomobil, iddiaya göre, aşırı hız sonucu kontrolden çıktı.

Mithat Gelen (35) yönetimindeki 35 AB 7335 plakalı tomruk yüklü traktöre arkadan çarpan otomobildeki sürücü Demirer ile arkadaşı evli ve bir çocuk babası Gürkan Sert (33), hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin cesedi kaza yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam