Feci kaza: 1 ölü, 20 yaralı

Osmaniye’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, biri ağır 20 kişi de yaralandı.   Kaza, Adana-İskenderun D-400 karayolunda Osmaniye’nin Toprakkale ilçesi kavşağında meydana geldi. Adana’dan İskenderun istikametine giden Düzgün Görgöz yönetimindeki

Feci kaza: 1 ölü, 20 yaralı
Osmaniye’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, biri ağır 20 kişi de yaralandı.
 
Kaza, Adana-İskenderun D-400 karayolunda Osmaniye’nin Toprakkale ilçesi kavşağında meydana geldi. Adana’dan İskenderun istikametine giden Düzgün Görgöz yönetimindeki 31 KBL 71 plakalı bir seyahat firmasına ait midibüs, İskenderun istikametinden gelen Necla Özdemir yönetimindeki 01 BZJ 43 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı.
 
Meydana gelen kazada, Suriye uyruklu olduğu öğrenilen ancak üzerinden kimlik çıkmayan bir erkek hayatını kaybederken, 3’ü ağır 20 kişi de yaralandı. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen çok sayıda ambulans ile Osmaniye’deki Devlet Hastanesi ve bazı özel hastanelerde tedavi altına alındı.
 
Hafif ticari aracın sürücüsü Necla Özdemir’in yara almadan kurtulduğu kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam