Fatih Projesi Kapsamında Niğde’de Öğrencilere Tablet Dağıtıldı

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Projesi kapsamında Hacı Zekiye Arslan lisesinde 842 öğrenciye tablet dağıtımı yapıldı. Tablet dağıtım törenine Niğde Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Milli Eğitim Bakanlığı Sistem Yönetimi Daire Başkanı Dr. Yakup Yüksel,

Fatih Projesi Kapsamında Niğde’de Öğrencilere Tablet Dağıtıldı

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Projesi kapsamında Hacı Zekiye Arslan lisesinde 842 öğrenciye tablet dağıtımı yapıldı.

Tablet dağıtım törenine Niğde Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar, Milli Eğitim Bakanlığı Sistem Yönetimi Daire Başkanı Dr. Yakup Yüksel, Niğde Milli Eğitim Müdürü H. İbrahim Yaşar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Tablet dağıtım töreninde konuşan Niğde İl Milli Eğitim Müdür Halil İbrahim Yaşar, Fatih projesi kapsamında Niğde'de 2 bin 697 etkileşimli tahtanın okullara teslimi yapıldığını söyledi.

Müdür Yaşar konuşmasına şöyle devam etti; "Niğde'de fatih projesi kapsamında toplam 2 bin 697 etkileşimli tahta, okullarımıza teslimi yapılmış durumunda. Etkileşimli tahtası tamamlanan okullarımızın, 9. sınıflarına 5 bin 984 tablet bilgisayar dağıtılmış ve yine aynı şekilde bu okulumuzun öğretmenlerine 842 tablet bilgisayar verilmiştir. Yine etkileşimli tahta verilen 285 okulumuza da fotokopili dağıtım yapılmıştır. Bundan sonra ki dönemde de Anadolu Liselerimizin 9. sınıf öğrencilerine tablet dağıtımı devam edecektir. Herkesin bildiği gibi Fatih Projesi yalnız tablet bilgisayar dağıtımı değil. Bunun içinde Etkileşimli tahta, ağ alt yapısı, fotokopi makinesi, yazılım ve tablet bilgisayarla ilgili her şeyiyle bir bütün fatih projesi" dedi.

Törende bir konuşma da Milli Eğitim Bakanlığı Sistem Yönetimi Daire Başkanı Dr. Yakup Yüksel yaptı. Yüksel, Fatih projesi kapsamında yapılan diğer hizmetlerin ve güzel işlerin yanı sıra her öğrenciye birer tane tablet bilgisayar seti hediye ettiklerini söyledi.

Başkan Yüksel daha sonra öğrencilere tabletin özellikleri ve kullanımı ile ilgili bilgiler verdi.

Fatih Projesi Kapsamında Niğde’de Öğrencilere Tablet Dağıtıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam