Fail yabancı değilmiş!

 Kütahya'da bir kadının pompalı tüfekle vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Şüpheliler Semih D. (24) ve Orhan S, emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkeme, şüphelilerin tutuklanmasına karar verd

Fail yabancı değilmiş!

 

Kütahya'da bir kadının pompalı tüfekle vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.
 
Şüpheliler Semih D. (24) ve Orhan S, emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkeme, şüphelilerin tutuklanmasına karar verdi.
Cinayeti, maktul 31 yaşındaki Ümit Zehra Aydar'ın yaklaşık 3 yıldır sevgilisi olduğu öne sürülen Semih D'nin 19 Mart'ta Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy beldesinde işlediği iddia edildi.
 
Semih D'nin, cesedi otomobille il merkezine getirdikten sonra aracı park ederek uzaklaştığı ve arkadaşı Orhan D'nin ona yardım ettiği ileri sürüldü.
Tavşanlı ilçesindeki bir gazinoda konsomatris olarak çalıştığı belirlenen Aydar'ın, İl Emniyet Müdürlüğü'nden koruma talebinde bulunmadığı bildirildi.
Polis ekipleri, dün akşam ihbar doğrultusunda inceledikleri Ali Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda park halindeki otomobilde, Adıyaman nüfusuna kayıtlı Ümit Zehra Aydar'ın cesedini bulmuş, şüpheliler Bahçelievler Mahallesi Yörünge Sokak'ta 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam