Facebook'tan tanışıp taciz etti!

 Facebook'tan tanıştığı kız arkadaşını eve götüren genç cinsel taciz iddiası ile tutuklandı. Samsun’da işsiz 23 yaşındaki Cengiz A. facebook’tan tanışıp buluştuğu 23 yaşındaki Pınar S.’ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Şüpheli mahkemede v

Facebook'tan tanışıp taciz etti!

 

Facebook'tan tanıştığı kız arkadaşını eve götüren genç cinsel taciz iddiası ile tutuklandı.
 
Samsun’da işsiz 23 yaşındaki Cengiz A. facebook’tan tanışıp buluştuğu 23 yaşındaki Pınar S.’ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Şüpheli mahkemede verdiği ifadesinde, "Rızasıyla seviştik. Boynunda morlukları ailesi fark edince böyle bir iftira attı" dedi.
 
Dava konusu olay İlkadım İlçesi İlyasköy Mahallesi’nde meydana geldi. Cengiz A. ile Pınar S. 15 gün önce facebooktan tanışarak arkadaş olduktan sonra görüşmeye başladı. İki arkadaş 2 gün önce buluştu. Bir süre gezdikten sonra Cengiz A., iddiaya göre Pınar S.’yi bir arkadaşının evine götürüp burada sevişmek bulunmak istedi. Ancak genç kız karşı koydu. Pınar S.’nin karşı koymasına rağmen Cengiz A. zorla genç kızla sevişti.
 
Pınar S. daha sonra polise gidip başından geçenleri anlatarak şikayette bulundu. Şikayet üzerine Cengiz A. dün polis tarafından gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen Cengiz A. kendini şöyle savundu
 
"15 gün önce facebooktan tanışarak arkadaş olduk. Daha sonra buluşmaya başladık. Olay günü yine buluştuk ve arkadaşımın evine gittik. Burada rızasıyla birlikte olduk. Ancak tam anlamıyla bir cinsel birliktelik olmadı. Sevişme sonrası boynunda morluklar oluşmuştu. Galiba ailesi bu morlukları görünce böyle ifade vermek zorunda kaldı. Kesinlikle suçsuzum."
 
Polisteki ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Cengiz A. savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam