Facebook tecavüzüne ceza yağdı

 Samsun'da sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kıza tecavüz ettikleri iddia edilen 2 gence ceza yağdı. 2010 yılının eylül ayında Facebook'ta tanıştığı olay tarihinde 15 yaşında olan K.Ç. adlı kızla telefonla ve yüz yüze görüşen M.A.K.(20), genç kızı rızas

Facebook tecavüzüne ceza yağdı

 

Samsun'da sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı kıza tecavüz ettikleri iddia edilen 2 gence ceza yağdı.
 
2010 yılının eylül ayında Facebook'ta tanıştığı olay tarihinde 15 yaşında olan K.Ç. adlı kızla telefonla ve yüz yüze görüşen M.A.K.(20), genç kızı rızası ile İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'ndeki bir eve götürdü. Burada zorla K.Ç. ile ilişkiye giren M.A.K., daha sonraki tarihlerde kızın peşini bırakmayıp aralarında yaşanan olayları okulunda anlatmakla tehdit etti. Yanında E.Ç. adlı gençler birlikte K.Ç. ile Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'nde buluşan M.A.K., buradaki bir apartmanın bodrum katında tehdit edip ve darp ederek E.Ç. ile birlikte K.Ç.'ye tecavüz ettiler.
 
20 YIL CEZA VERİLDİ
 
Şikayet üzerine M.A.K. ve E.Ç. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasında M.A.K., "cinsel saldırı ve hürriyetten alı koymak" suçlarından 20 yıl, E.Ç. ise aynı suçtan 13 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam