Facebook belgeli ihanet!

İstanbul’da, karısı A.K.’den boşandıktan sonra aldatıldığını Facebook’tan öğrenen eski koca E.K., anlaşmalı olarak boşandığı davada ödediği 13 bin TL’yi geri istedi. Davaya konu olan olayda E.K., eski karısının, E. adlı bir erkekle çekilmiş samimi fotoğra

Facebook belgeli ihanet!

İstanbul’da, karısı A.K.’den boşandıktan sonra aldatıldığını Facebook’tan öğrenen eski koca E.K., anlaşmalı olarak boşandığı davada ödediği 13 bin TL’yi geri istedi. Davaya konu olan olayda E.K., eski karısının, E. adlı bir erkekle çekilmiş samimi fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi Facebook ile Twitter sayfalarında gördü.

Fotoğrafları görünce “ihanet”ten haberdar olduğunu kaydeden eski koca, eşinin evlenmeden önce yüklü miktardaki borçlarını ödediğini, baba yadigarı evini eşinin arzusuna göre dayayıp döşediğini, ancak buna rağmen evli kaldığı bir yıllık süre içinde aldatıldığını anlatarak bunun için de 10 bin TL manevi tazminat talep etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam