Face-sapık aramızda!

Tokat'ta inşaat işçisi olan 25 yaşındaki Özgür Ö., İstanbul'da eğitim veren Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlköğretim Okulu öğretmeni Afet Y. Erenköy İlköğretim Okulu öğretmeni Ayça T. ve Moda İlköğretim Okulu Müdürü Hatice E. adına resim ve kimlik bilgiler

Face-sapık aramızda!

Tokat'ta inşaat işçisi olan 25 yaşındaki Özgür Ö., İstanbul'da eğitim veren Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlköğretim Okulu öğretmeni Afet Y. Erenköy İlköğretim Okulu öğretmeni Ayça T. ve Moda İlköğretim Okulu Müdürü Hatice E. adına resim ve kimlik bilgilerini kullanarak Facebook'ta sayfa açtı.

Özgür Ö., bu 3 okulda okuyan ve yaşları 11 ile 13 arasında değişen 20 kız çocuğuyla bağlantı kurdu. Özgür Ö., 7 kız öğrenciyiyse, "Sen başarılı bir öğrencisin. Milli Eğitim'den gelecek yetkiliye sen çiçek vereceksin. Ancak giyeceğin kıyafeti belirlememiz lazım. Özellikle beyaz giymelisin" diyerek kamera karşısında soydu.
 
11 AYDA TAHLİYE OLDU
 
Şikâyet üzerine yakalanan Özgür Ö. hakkında Kadıköy 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Taciz edilen çocukların aileleri, çocuklarının psikolojilerinin bozulduğunu ifade ederken, şüpheli, çocuklara sadece kıyafetlerini değiştirttiğini ancak iççamaşırlarını çıkarmalarını söylemediğini iddia etti.
 
Önceki gün görülen duruşmada mahkeme, Özgür Ö.'nün 11 ay cezaevinde yattığını göz önüne alarak tahliyesine karar verdi. Savcılığın hazırladığı iddianamede, 7 çocuğa basit cinsel istismarda bulunan, 4 öğretmenin kişisel verilerini hukuka aykırı olarak elde edip kullanan sanık hakkında 21 yıldan 64 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler