Fabrikada kazan patladı !

Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi, Bahçelievler Camisi karşısında faaliyet gösteren bir süt ürünleri imalathanesinin buhar kazanı patladı. Büyük bir gürültüyle patlayan buhar kazanı ise yaklaşık 20 metre uzaklıktaki caddenin ortasına düştü. Patl

Fabrikada kazan patladı !

Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi, Bahçelievler Camisi karşısında faaliyet gösteren bir süt ürünleri imalathanesinin buhar kazanı patladı. Büyük bir gürültüyle patlayan buhar kazanı ise yaklaşık 20 metre uzaklıktaki caddenin ortasına düştü. Patlama sonucu çevredeki evlerin camları kırıldı, kapıları parçalandı.

Bir elektrik direği de tel gibi eğildi. Patlamayla evlerinden fırlayan vatandaşlar gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü. Patlamada sadece maddi hasar oluştuğu, herhangi bir

yaralanma ve can kaybına rastlanmadığı öğrenildi. Buhar kazanı bölümünde hiçbir çalışanın olmaması ise olası bir can kaybını engelledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler