Eylemciler yangını kovalarla söndürdü

Polisin Taksim meydanı'ndan çekilmesinden kısa süre sonra Gezi Parkı girişinde alevlerin yükseldiği konteynerler Çevikkuvvet polislerinin bekleme noktasıydı.  AĞAÇLARI TEHDİT EDEN ALEVLERİ EYLEMCİLER SÖNDÜRDÜ Konteynerlerden yükselen alevler parktaki ağaç

Eylemciler yangını kovalarla söndürdü
Polisin Taksim meydanı'ndan çekilmesinden kısa süre sonra Gezi Parkı girişinde alevlerin yükseldiği konteynerler Çevikkuvvet polislerinin bekleme noktasıydı. 
 
AĞAÇLARI TEHDİT EDEN ALEVLERİ EYLEMCİLER SÖNDÜRDÜ
 
Konteynerlerden yükselen alevler parktaki ağaçları tehdit edince parktaki eylemcilerin çabasıyla söndürüldü. Göstericiler çevre binalardan kap ve şişelere doldurarak getirdikleri suları alevleri söndürmek için kullandı ve bunda da başarılı oldu. 
 
İTFAİYEYE POLİS İZİN VERMEDİ, ARAÇLARI EYLEMCİLERİ AŞAMADI
 
Dumanların yükseldiği anlarda itfaiye araçları olay yerine gitmeye çalıştı. Ancak ihem polis hem gösterici engeline takılan İtfaiye araçları yangın yerine ulaşamadı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam