Evliliğinde mutluluk isteyenlerin DİKKATİNE

HABER61.NET- HABER SERVİSİGünümüzde evlilikten korkanların sayısı oldukça fazla peki neden? Sorgulamaya kalktığınız zaman bir çok nedeni var elbette lakin yıllardır söylenen sebep mutsuz bir aile de yetişmiş olmak. Bu haberi tıkladığınıza göre en az diğer

Evliliğinde mutluluk isteyenlerin DİKKATİNE

HABER61.NET- HABER SERVİSİ

Günümüzde evlilikten korkanların sayısı oldukça fazla peki neden?
 
Sorgulamaya kalktığınız zaman bir çok nedeni var elbette lakin yıllardır söylenen sebep mutsuz bir aile de yetişmiş olmak. Bu haberi tıkladığınıza göre en az diğerleri kadar sizde mutlu bir evlilik istiyorsunuz ve bunun yollarını arıyorsunuz. O zaman dikkatlice okuyalım ve itiraz etmeden uygulamaya çalışalım.
 
Konu ile ilgili araştırma yapan Uzmanlar mutlu evliliğin sırlarını çözdü ve 7 madde ile açıkladı. İşte maddeler;
 
1-Araya hedef koymayın: Yani evlendik mutsuz oluyoruz o zaman çocuk yapalım mutlu olalım demeyin, sizi mutsuz eden ne onu sorgulayın ve çözün.
 
2-Her eleştirilere kulak asmayın: Yani ben sizi pek yakıştıramadım diyenlere kulak asmayın, siz sevdiniz ve beğendiğiniz mi bitti. Bu dünya da ağzı olan konuşuyor. Her konuşana aldırış eden mutsuz oluyor.
 
3.Hatalara duyarlı olmayın: Orhan Gencebay'ın da dediği gibi hatasız kul olmaz o zaman hatasını söyleyin düzeltmiyorsa hatasıyla sevin.
 
4.Evliliğinize zaman ayırın yoksa zaman sizi ayırabilir: Bunu açıklamaya gerek yok sanırım gayet açık
 
5.Yalnızlık bir tercih olmamalı: Yalnız kalmak için eşinizden kaçmayın
 
6.Elinizdekinin kıymetini bilin: Ben daha iyisini hakediyorum der ve arayışa girerseniz her arayışta ayrı bir sıkıntıya girersiniz. Unutmayın sizden sonra size katlanabilen tek insan eşiniz.
 
7. Para hırsı gözünüzü kör etmesin.
 
Hadi size kolay gelsin mutluluklar sizin olsun

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam