Evlenecek çifti ölüm ayırdı

İzmir’in Çiğli ilçesinde dün meydana gelen kazada, kına gecesinden bir gün önce alışverişe çıkan damat Ümit Derin (23), babası Hüseyin Derin (57) ile gelinin akrabası Bektaş Saat (39) öldü, diğer araçtaki bir kişi ise yaralandı.Olay, dün saat 16.00 sırala

Evlenecek çifti ölüm ayırdı

İzmir’in Çiğli ilçesinde dün meydana gelen kazada, kına gecesinden bir gün önce alışverişe çıkan damat Ümit Derin (23), babası Hüseyin Derin (57) ile gelinin akrabası Bektaş Saat (39) öldü, diğer araçtaki bir kişi ise yaralandı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında İzmir’in Çiğli ilçesinde Yeni Havaalanı Caddesi Çiğli Kipa Kavşağı’nda meydana geldi. Kısa bir süre önce resmi nikah kıydığı İzmir’de yaşayan Aycan Saat Derin ile düğün hazırlığı yapan Ümit Derin, bugün yapılacak kına gecesine katılmak üzere ailesiyle Ankara’dan İzmir’e geldi.

Babası Hüseyin Derin ve gelinin akrabası Bektaş Saat ile alışveriş yapmak için 06 BD 4014 plakalı otomobille yola çıkan Ümit Derin’in kullandığı otomobile, C.Ö. (29) yönetimindeki 35 MEJ 39 plakalı hafif ticari araç çarptı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Hüseyin Derin ile otomobilden fırlayan evli ve iki çocuk babası Bektaş Saat’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazanın ardından kaçan ve Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yakalanan C.Ö.’nün 0.41 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

DAMAT HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralanan damat Ümit Derin ile diğer araçtaki Osman Özgür (33), ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan iki yaralıdan damat Ümit Derin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Osman Özgür’ün durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazanın duyulmasının ardından ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi.

ANKARA’DA YAŞAYACAKLARDI

Ümit Derin ile Aycan Saat Derin çiftinin bugün kına gecelerinin yapılacağı ve haftaya Ankara’da düğün törenlerinin düzenleneceği öğrenildi. Düğünün ardından Ankara’da yaşamayı planlayan çiftten geriye ise fotoğraflar kaldı. Ümit Derin ile babası Hüseyin Derin yarın Çorum’un Sungurlu ilçesine bağlı Kamışlı köyünde, Bektaş Saat ise yarın Çorum’un Alaca içesine bağlı Çevreli köyünde toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler