Evlendirme memurları dikkatli

  Fethiye Kaymakamlığı toplantı salonunda Fethiye Nüfus Müdürü Yener Sargıncı başkanlığında yapılan bilgilendirme toplantısına Fethiye Nüfus Müdürlüğünde görev yapan evlendirme memurlarının yanı sıra Fethiye Belediyesi, Ölüdeniz Belediyesi, Göcek Belediye

Evlendirme memurları dikkatli

 

 

Fethiye Kaymakamlığı toplantı salonunda Fethiye Nüfus Müdürü Yener Sargıncı başkanlığında yapılan bilgilendirme toplantısına Fethiye Nüfus Müdürlüğünde görev yapan evlendirme memurlarının yanı sıra Fethiye Belediyesi, Ölüdeniz Belediyesi, Göcek Belediyesi, Kemer Belediyesi, Eşen Belediyesi, Seki Belediyesi, Kadıköy Belediyesi Çiftli Belediyesi Çamköy Belediyesi, Karadere Belediyesi, Kumluova Belediyesi, Üzümlü Belediyesi ve Karaçulha belediyesinde evlendirme memuru olarak görev yapan personeller katıldı.

Toplantıda Fethiye Nüfus Müdürü Yener Sargıncıü Medeni Kanunun Evlenmeyle ilgili konularda, Nüfus ve Vatandaşlık işleri mevzuatı ile ilgili konularda, Umumi Hıfzısıhha kanunu ile ilgili konularda Ahvali Şahsiye Uluslar arası sözleşmeler ile ilgili konularda ve Türk Ceza kanunun evlenmeyle ilgili konuları hakkında Nüfus Müdürlüğünde belediyelerde görev yapan evlendirme memurlarına bilgiler aktardı. Fethiye Nüfus Müdürü Yener Sargıncı Nüfus Müdürlüğümüzde ve belediyelerimizde görev yapan evlendirme memuru arkadaşlarımız ile bir eğitim semineri düzenledik. Düzenlediğimiz eğitim seminerimizde arkadaşlarımıza evlilik işlemlerinde dikkat etmeleri gereken bazı konular hakkında bilgiler aktardık derken eğitim seminerine katılan bazı evlendirme memurları ise eğitim seminerinin son derece güzel geçtiğini kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam