Evinin önünde öldürüldü!

Erzurum'da iki grup arasında çıkan kavgada 19 yaşındaki Güven Arslan tabancayla öldürüldü, arkadaşı 26 yaşındaki İbrahim Gürgen ise yaralandı. Olaydan sonra saldırganlar, otomobile binerek uzaklaştı. Merkez Yakutiye İlçesi, Veyisefendi Mahallesi Çifte Kar

Evinin önünde öldürüldü!

Erzurum'da iki grup arasında çıkan kavgada 19 yaşındaki Güven Arslan tabancayla öldürüldü, arkadaşı 26 yaşındaki İbrahim Gürgen ise yaralandı. Olaydan sonra saldırganlar, otomobile binerek uzaklaştı.

Merkez Yakutiye İlçesi, Veyisefendi Mahallesi Çifte Kardeşler Sokak'taki evinin önünde arkadaşı İbrahim Gürgen ile sohbet eden Güven Arslan'ın önünde henüz plakası belirlenemeyen bir otomobil durdu. Çıkan tartışmada araçtan inenler iddiaya göre tabanca ile 9 el ateş etti. Silahla yaralanan Güven Arslan ve İbrahim Gürgen ambulansla Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Güven Arslan, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. İbrahim Gürgen ise Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olay sonrası mahalleye gelen çok sayıda polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam