Evini levhayla korumaya çalışıyor

Konya’nın Beyşehir ilçesinde iki katlı ahşap evini cumbasına temas edip çarpan araçlarından korumak isteyen bir kişi, evin cumbasına astığı “Lütfen çarpmayınız. Balkon var” yazılı levhayla korumaya çalışıyor.Beyşehir’e bağlı Bayındır Mahallesi’nde ikamet

Evini levhayla korumaya çalışıyor

Konya’nın Beyşehir ilçesinde iki katlı ahşap evini cumbasına temas edip çarpan araçlarından korumak isteyen bir kişi, evin cumbasına astığı “Lütfen çarpmayınız. Balkon var” yazılı levhayla korumaya çalışıyor.

Beyşehir’e bağlı Bayındır Mahallesi’nde ikamet eden Ali Şan (62), evinin önünden geçen yol nedeniyle yıllardır korku içerisinde yaşadığını söyledi. Özellikle ağır tonajlı araçlar ile yüklü traktör römorku ve saman yüklü arabaların geçişte evinin cumba denilen balkon kısmına temas ettiğini ya da çarptığını belirten Şan, zor durumda kalınca evinin yola uzanan balkon kısmına sürücülerin göreceği şekilde “Lütfen çarpmayınız balkon var” “Dikkat balkon var” yazılı uyarı levhaları astırmak zorunda kaldığını ifade etti.

Evinde oğluyla yaşadığını maddi durumunun ise iyi olmadığını vurgulayan Şan, levhayı astırmadan önce evin yola doğru uzanan cumba kısmına temas eden ya da çarpan araçların yapıya zarar verdiğini, bu yüzden tamir ettirmek zorunda kaldığını belirterek, “Yüksek arabalar, traktörler, uzun araçlar hızla ve dikkatsizce geçtiği için çarpıyor. Oysa dikkatli geçseler yol o kadar da dar değil. Gece gündüz demeden çarpıyorlar. Beyşehir’den usta getirdim, astırdım bu yazıları 50 lira verdim. Levhaları astırdıktan sonra biraz faydası oldu. Ama yine de evde otururken korkuyoruz, birisi yine çarpacak, ev üzerimize yıkılacak diye. Evimin önünden geçen sürücülere mesajım şu; ben oğlumla yalnız yaşayan birisiyim ve maddi durumum yok, gariban bir insanım. Varım yoğum da bu evim. Başka bir evim, mülküm, gelirim, servetim yok. Lütfen evimin önünden geçerken biraz dikkatli geçsinler. Dikkatsiz geçişler beni çok mağdur ediyor, zor duruma düşürüyor. Maddi yönden de zarara uğratıyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler