Evinden 15 kamyonet çöp çıktı!

Bıçakçılar Mahallesi 1263’ncü sokakta bulunan 5 odalı avlulu bir evden çevreye kötü koku yayılması üzerine mahalle sakinleri belediyeye şikayette bulundu.İhbar üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri yaptıkları incelemede, kokunun yalnız yaşayan ve ps

Evinden 15 kamyonet çöp çıktı!

Bıçakçılar Mahallesi 1263’ncü sokakta bulunan 5 odalı avlulu bir evden çevreye kötü koku yayılması üzerine mahalle sakinleri belediyeye şikayette bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri yaptıkları incelemede, kokunun yalnız yaşayan ve psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen Fatma Yetimoğlu’nun evinden geldiğini saptadı. Yaşlı kadının yıllardır evinde biriktirdiği çöplerin temizlenmesi için mahalle sakinlerinin de yardımıyla çalışma başlatıldı.

İçerisinde tarihi geçmiş gıda maddesinden, giyim eşyasına, katı yakıttan, küle kadar her şeyin bulunduğu 15 kamyonet çöp görevliler tarafından evden boşaltılarak, belediye çöp toplama merkezinde imha edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler